Find infomation for another website


This data was last updated on Aug 24 2018 Update

Basic information for panorama.com.al


Title

Gazeta Panorama Versioni ONLINE, lajmet e fundit, lajmi i fundit


Meta Description

Gazeta Panorama Online, botim i Panorama Group, gazeta më e madhe në Shqipëri, lajmet e fundit në çdo kohë, e përditshme e pavarur, Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët


Protocol

https

DNS Report for panorama.com.al


CNAME

Undefined


IP

104.31.13.182

104.31.12.182


MX

Exchange: mx2.zoho.com

Priority: 20


Exchange: mx.zoho.com

Priority: 10


NAPTR

Undefined


NS

ruth.ns.cloudflare.com

bob.ns.cloudflare.com


PTR

Undefined


SOA

Expire: 604800

Hostmaster: dns.cloudflare.com

Min TTL: 3600

NS name: bob.ns.cloudflare.com

Refresh: 10000

Retry: 2400

Serial: 2028674532


SRV

Undefined


TXT

Server location for panorama.com.al


AS number/name

AS13335 Cloudflare Inc


City

Montreal


Country

Canada


Country Code

CA


ISP

Cloudflare


Latitude

45.5017


Longitude

-73.5673


Organisation

Cloudflare


Query

104.31.13.182


Region

QC


Region Name

Quebec


Timezone

America/Toronto


Zipcode

H4X

Social links for panorama.com.al


Facebook


Twitter


Instagram


Youtube


Google Plus


LinkedIn