Find infomation for another website


This data was last updated on Aug 24 2018 Update

Basic information for joq.al


Title

JETA OSH QEF


Meta Description

Krijuar më 5 shkurt 2010, Joq.al është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë.


Protocol

https

DNS Report for joq.al


CNAME

Undefined


IP

104.18.36.160

104.18.37.160


MX

Exchange: mail.joq.al

Priority: 0


NAPTR

Undefined


NS

theo.ns.cloudflare.com

lily.ns.cloudflare.com


PTR

Undefined


SOA

Expire: 604800

Hostmaster: dns.cloudflare.com

Min TTL: 3600

NS name: lily.ns.cloudflare.com

Refresh: 10000

Retry: 2400

Serial: 2028669341


SRV

Undefined


TXT

v=spf1 +a +mx +ip4:107.173.77.145 ~all

Server location for joq.al


AS

AS13335 Cloudflare Inc


City

Montreal


Country

Canada


Country Code

CA


ISP

Cloudflare


Latitude

45.5017


Longitude

-73.5673


Organisation

Cloudflare


Query

104.18.36.160


Region

QC


Region Name

Quebec


Timezone

America/Toronto


Zipcode

H4X